Het park

Recreatiepark Aagtdorperduinen is een chaletpark gelegen tussen de prachtige kunstenaarsdorpen Bergen en Schoorl. Omringd door bos en groene weilanden, met het duingebied en de zee op korte afstand.

Het park wordt zeer goed onderhouden door de beheerders Janet en Jaap van Egmond en kent een betrokken bewonersvereniging. De uitgangspunten van het vakantiepark zijn het genieten van rust en natuur. Er is een afgesloten parkeerplaats speciaal voor de bewoners en bezoekers en het gehele park is autovrij, dus ideaal voor kinderen om te spelen en fietsen op de paden! Ook is er een enorme speelweide om lekker op te rennen en te voetballen, met een jeu de boulesbaan, een basket, een klim-/speeltoestel en schommels.

Het park beschikt over een enorm speelveld om te voetballen, klimmen en schommelen


Regels van het park
Het park heeft een aantal ‘huisregels’ die zijn afgesproken met de eigenaar, de beheerders en de bewoners. Zo is commerciële verhuur (bijvoorbeeld via Airbnb) van de huisjes op het park niet toegestaan. Uiteraard mogen familie of vrienden van het huisje gebruik maken. En je kunt het hele jaar door, 365 dagen per jaar, op het park verblijven, maar het vakantiehuisje als hoofdadres gebruiken mag niet. Het boekje met huisregels is verkrijgbaar bij het kantoor van de beheerders, of je kunt het online downloaden.